28 Mart 2015 Cumartesi

Takip


Herkese merhaba::))

Bu hafta instagramda 1000 takipçiyi geçtik, 1000. takipçimize tereyağ hediye ettik,  çok beğendiği için biz de mutlu olduk. Tüm evlere doğal ve katkısız ürünlerin ulaşmasını çok istiyoruz böylece hem köylü kalkınıyor, hem de bizler  sağlıklı beslenebiliyoruz.

Hergün başka başka güzellikler yaşamaya devam ediyoruz, aynı düşüncede insanların birbirini bulması ne güzel, doğallıktan yana, kimyasaldan uzak bir hayat yaşamak için uğraşıyoruz,

Birkaç salça kavanozumuzdan küf çıktı, bazı cevizlerimizden kurt çıktı ama bizim de müşterilerimiz, ben doğallığından olduğunu biliyorum, küfünü attım kullanıyorum, kurdunu attım, kullanıyorum dedi, evet gerçekten kesinlikle gram katkı maddesi yok, kimyasal yok, bizim salçalarımız küfleniyor, cevizlerimiz kurtlanıyor, kurtlanmassa korkmak lazım, hayvanlar da kimyasalı anlıyor ::))

Çok yer denedik ama siz bizim son durağımız oldunuz diyen müşterilerimiz, başka yerler ilk gönderdiğinde iyi ürün, sonrakilerde başka başka ürünler gönderdiler, sizinki hep aynı kalitede diyenler, evet biz ilk günden beri aynı ürünleri gönderiyoruz, aynı köylüden alıyoruz, ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız.

Bize kötülük yapıyorsunuz artık başka bir yerden birşey alamaz olduk, bu lezzeti hiçbir yerde bulamıyoruz diyen müşterilerimiz...

Yoğurdu, kurufasulyesi biten, son kalıntıları tencerenin dibinde kalan ve tencereyi sıyırıp resim çekip gönderen müşterilerimiz, bitti daha gönderin dediler, biz de gönderdik::)))

Hepinize tek tek teşekkür ederiz, samimiyetinizden dolayı, güveninizden dolayı, bizi seçtiğinizden dolayı::)))


Sevgilerimle
Tipi Özdemir

   http://fikonunbahcesinden.blogspot.com.tr
   https://www.facebook.com/FikonunBahcesinden
   http://instagram.com/fikonunbahcesinden/
   https://twitter.com/KoyumuzdenSize?s=08


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder