7 Mart 2015 Cumartesi

Köy, Kadınlar



 Köylüler bu hafta tavuk satışlarına ara verdiler, önümüzdeki hafta başlayacaklar, yumurtalarda azalma oldu, piliçler biraz büyüsünler diye beklediler, tavuk bekleyen müşterilerimize duyurulur :)
Köyde işler başladı, köylüler bahçelerde elma armut diplerini kazmaya, dalları temizlemeye başladılar, oldukça yoğunlar yani :)
 
 Biz de hararetli bir telaş var, bir bankadan köy pazarı kurmamız için teklif aldık, hazırlıklarımıza başladık.
 
 Çocuk paketimiz Anaokullarından ilgi görüyor ....Özellikle yumurta çocuklar için çok önemli ve mutlaka doğal katkısız olanı bulup yedirmemiz gerekiyor çünkü yumurta üzerinde de büyük oyunlar dönüyor maalesef ...

 Ama her şeyin daha iyi olacağına doğal ve katkısız ürünlerin sofraları daha çok yer bulacağını inanıyorum. Ve bunun için kendimce çabalıyorum.
 Instagram sayfamıza da ilginiz gün geçtikçe artıyor. Yakında 1000 kişi olacak ve 1000. takipçimize hediyemiz var. Ayrıca yarın da Kadınlar Gününe Özel % 10 indirim olacak. Arkadaşlarınıza haber vermeyi unutmayın .

 Bu yola başlamam sebep olan aslında en çok da köylü kadınları oldu. Bana gösterdikleri sıcacık ilgi, yaptıkları el emeği leziz ürünler, evlerini her anlamda çekip çeviren, tüm çabalarının yanı sıra bir de eve maddi destek sağladıklarındaki yaşadıkları mutluluk. Bu ülkenin değerli kadınları evde, işte, eş ve anne güçlü kadınları. Hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder