1 Mart 2015 Pazar

Polen, zeytinyağ ve çocuklar

>
> Herkese merhaba::))
> "   kentler tüketimin merkezi.Kent nüfusu arttıkça tüketenler de artıyor.Kentli insan topraktan uzaklaştıkça üretim kültürüne yabancı kalıyor.En temel ihtiyacımız olan gıdanın kaynağından uzaklaşıyor; yediklerimizin nasıl, ne şartlarda, ne kadar üretileceğinin kararını başkalarına bırakıyoruz.Oysa sorumluluğu elimize almak ve üretim sürecine bir yerinden dahil olmak, soframıza gelen gıdanın nasıl üretildiğini anlamak hiç de zor değil. İhtiyacımız olan şey biraz tohum, biraz toprak, biraz da heyecan..."

Ne güzel anlatmışlar işte biz de tam bunun için çabalıyoruz. Bu işi yapan insanları gördükçe, tercih edenlerden güzel yorumlar aldıkça da enerjimiz artıyor. 

           Cildimin ve saçlarımın çok güzel olduğunu, genç göründüğümü ve bunu nasıl sağladığımı çok soran oluyor, çok uzun yıllardır yaptığım birşey var, onu paylaşmak istedim, her sabah aç karnına yarım çay bardağı zeytinyağı, bol E vitamini cildi saçları besliyor, antioksidan, kemikleri koruyor, mide ve bağırsak problemim olmuyor, herkese tavsiye ederim.
>
Gelelim polene. Tarihte bilinen en eski besin takviyelerinden birisidir polen. Osmanlı İmparatorluğunda, baldan ve polenden gıda takviyesi olarak faydalanıldığı bilinmektedir. Polende insan vücuduna yararlı vitamin, mineral, doğal hormon, karbonhidrat vardır. Arıların kendi yaptığı petekler işte bu yüzden çok mühim maalesef günümüzde daha hızlı ve çabuk olması için çeşitli müdahaleler yapılıyor. Çünkü doğal yollarda yapılan bal için nerede ise 1 yıl bekleniyor. Ben de iki çocuk annesiyim ve onlara ne yedirdiğimi çok önemsiyorum. Fiziksel ve ruhsal olarak, yedikleri şeylerin gelecekte etkisini göreceklerini biliyorum. Beyin iki şeyden besleniyor, gıda ve oksijen, sağlıklı gıda ve bol temiz hava...

 Çocuklarımız için faydalı ve güzel bir paket hazırladık. İçine faydalarına olabilecek ürünleri itina ile seçtik. Umarız memnun kalırsınız ve yavrular afiyetle yer.
>
 Ayrıca listemize işlenmemiş, ham susam girdi, ekte güncel ürün listemiz için bize mail adresinizi yazmanız yeterli

SevgilerimleTipi Özdemir 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder